Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

1 – 3 – 5 . . . και αισιοδοξούμε




Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς ξεκίνησε με χαμόγελα για τους μικρούς αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων.
Στον αγώνα που διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών, το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Ιανουαρίου, πήραν μέρος πάνω από  100 αθλητές από 13 ομίλους της περιφέρειας νοτίου Ελλάδος, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων νήσων και Ευβοϊκού. Ανάμεσά τους και η νέα γενιά των αθλητών του ΙΣΤΟΣ, ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, ο Ευάγγελος Δανιήλ και ο Θάνος Θεοδωρόπουλος, που είχαν να αντιμετωπίσουν τα 67 Optimist των συναθλητών τους.


Και τα κατάφεραν!

Ο Γιώργος αναδείχθηκε πρώτος στην κατηγορία των αθλητών μέχρι 11 χρόνων και των αγοριών. Ο Ευάγγελος πήρε άξια την τρίτη θέση, ενώ ο μικρότερος της παρέας, ο Θάνος, πήρε την πέμπτη θέση στην ίδια κατηγορία.

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες του φετινού χειμώνα, έκαναν ένα μικρό διάλλειμα τις μέρες του αγώνα και έδωσαν την ευκαιρία στους αθλητές να τεστάρουν τις δυνάμεις τους εν’ όψει του επερχόμενου Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Και η απόδοση των αθλητών του ΙΣΤΟΣ μας γεμίζουν αισιοδοξία, αφού ο Γιώργος παρόλο που είχε μια άκυρη εκκίνηση ήταν 5ος στη γενική κατάταξη της περιφέρειας μας, ο Ευάγγελος 2ος στα 11χρονα αγόρια και ο Θάνος 4ος.

Συγχαρητήρια στα αγόρια μας. Τα καλύτερα έρχονται!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.