Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Κολυμπώ σωστά και αρμενίζω και γνωρίζω τον άνεμο και τη θάλασσα.

Τώρα που τα σχολεία έφτασαν στο τέλος τους και το καλοκαιράκι αποφάσισε επιτέλους να κάνει την εμφάνιση του για τα καλά, ήρθε λοιπόν η ώρα παίξουμε και να αρμενίσουμε στη θάλασσα.


Έτσι λοιπόν και φέτος, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων διοργανώνει τμήματα ιστιοπλοΐας και κολύμβησης για παιδιά και εφήβους.

Αρμενίζω και γνωρίζω τον άνεμο και τη θάλασσα.














Πρόγραμμα ιστιοπλοΐας για παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω. Με τη βοήθεια εξειδικευμένου εκπαιδευτή τα παιδιά που για πρώτη φορά θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, γνωρίζουν την τέχνη και τα μυστικά της ιστιοπλοΐας μέσα από παιχνίδι και σωστή καθοδήγηση, ενώ αυτά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και παλαιότερα τους δίνεται η δυνατότητα να θυμηθούν και να αυξήσουν την εμπειρία τους.
Για τους ενήλικες που επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα θα δημιουργηθεί ειδικό τμήμα ενηλίκων.







Κολυμπώ σωστά.











Πρόγραμμα κολύμβησης για παιδιά όλων των ηλικιών. Στόχος του προγράμματος είναι η εξοικείωση των παιδιών με τη θάλασσα και η ανάπτυξη σωστών τεχνικών γύρω από την κολύμβηση. Με την βοήθεια της εξειδικευμένης εκπαιδεύτριας παιδιά ηλικίας 3,5 ετών και άνω παίζουν και μαθαίνουν ενώ τα μικρότερα παιδιά συμμετέχουν στο πρόγραμμα μαζί με τους γονείς τους. Και επειδή "και οι μαμάδες έχουν ψυχή", πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο νερό για γυναίκες.
Έναρξη εγγραφών για συμμετοχή στα προγράμματα Τετάρτη 17 Ιουνίου 18:00
Σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις μας στο δεύτερο λιμανάκι, στη Μαρίνα (αλιευτικό καταφύγιο) του Κιάτου,
τηλ 2742301758 ή στο κινητό 6972409473

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.