Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων γιορτή λήξης θερινών τμημάτων

Γιορτή λήξης θερινών τμημάτων


Το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και μαζί με αυτό τελειώσαν και οι θερινές ακαδημίες ιστιοπλοΐας αλλά και το πρόγραμμα "κολυμπώ σωστά" που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων.
Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου το απόγευμα
Για άλλη μια χρονιά, ο Ιστ.Ο.Σ. διοργάνωσε ακαδημία ιστιοπλοΐας για παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω και έδωσε την ευκαιρία σε 20 νέα παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα και να χαρούν τη θάλασσα και το αεράκι.

Φέτος, παράλληλα με την ιστιοπλοΐα, διοργανώθηκε και το πρόγραμμα "κολυμπώ σωστά", που απευθύνθηκε σε παιδιά μικρής ηλικίας προκειμένου να γνωρίσουν την θάλασσα και τη κολύμβηση μέσα από το παιγνίδι, με την βοήθεια εξειδικευμένης γυμνάστριας.

Μικροί και μεγάλοι αποχαιρετήσαμε το καλοκαίρι και τους νέους μικρούς μας φίλους, σε για γιορτή στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.

Οι εκπαιδευτές του Ομίλου μας Γιώργος Γιαβούρογλου και Εύη Τριανταφύλλου απένειμαν αναμνηστικά διπλώματα στους μικρούς ιστιοπλόους και κολυμβητές και όλοι ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.
Παράλληλα τιμήθηκαν οι νέοι αθλητές του ομίλου που φέτος για πρώτη φορά και έχοντας μόνο έναν χρόνο προπόνησης έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 11χρονων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κ. Νατάσα Μπάδολα της εταιρείας" Florida " και μέλος του ομίλου μας που προσέφερε τριάντα ζευγάρια βατραχοπέδιλα και μάσκες στους μικρούς μας φίλους αλλά και όλες τις "μαμαδες" του ομίλου, που με την προσφορά των εδεσμάτων τους βοήθησαν στην εκδήλωση αυτή.
Ευχόμαστε σε όλους καλό φθινόπωρο και καλή σχολικά χρονιά!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.