Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή Πίτας του ΙΣΤ.Ο.Σ





Κοπή Πίτας του ΙΣΤ.Ο.Σ


Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο  Ξενοδοχείο Πάπας στο Κιάτο, η Κοπή της Πίτας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου  Σικυωνίων. Παρόντες ήταν τα μέλη, οι αθλητές και πολλοί φίλοι του ΙΣΤ.Ο.Σ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάσος Λεονάρδος.

Ο Πρόεδρος του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. του ΙΣΤ.Ο.Σ, Σάκης Καραπιπέρης, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση, καθώς και όλους όσους βοήθησαν  να κάνει τα πρώτα βήματά του ο όμιλος και ζήτησε την πολύτιμη συνδρομή όλων των μελών του, για την επιβίωση και την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Τη ανασκόπηση των αθλητικών δραστηριοτήτων, των δυσκολιών αλλά και των μεγάλων επιτυχιών του ΙΣΤ.Ο.Σ που εντυπωσίασαν όλον τον ιστιοπλοϊκό κόσμο,  παρουσίασε η Έφορος Ιστιοπλοΐας Σοφία Δροσοπούλου.


Στο χαιρετισμό του, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος εξέφρασε το θαυμασμό του για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον όμιλο με αποτέλεσμα τις πολλαπλές επιτυχίες του μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και δήλωσε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα βρίσκεται πάντα έμπρακτα κοντά σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

Ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος συνεχάρη τους αθλητές του ομίλου για τις επιτυχίες τους και υποσχέθηκε ότι ο Δήμος θα τους βοηθήσει να κάνουν γνωστό το όνομα του Δήμου Σικυωνίων όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων ο ΙΣΤ.Ο.Σ παρουσίασε και τίμησε τους μικρούς  «εραστές» της θάλασσας και της ιστιοπλοΐας καθώς και τους πρωταθλητές των Πανελληνίων και Περιφερειακών  Πρωταθλημάτων που ανήκουν στη μεγάλη οικογένειά του.
Τα τιμητικά διπλώματα και αναμνηστικά απένειμε ο προπονητής του ομίλου μας και πρωτεργάτης των επιτυχιών του, κ .Γιωργος Γιαβούρογλου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή τιμητικών αναμνηστικών στους κύριους χορηγούς, που στήριξαν έμπρακτα τον όμιλο στα πρώτα του βήματα, κ.κ. Σάκη Γαϊτάνη, Παναγιώτη Πιτσάκη και Θοδωρή Μαρίνη.

Τιμητική Πλακέτα παρέλαβαν εκ μέρους του Μεγάλου Χορηγού του ΙΣΤ.Ο.Σ, της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ, οι υπεύθυνες Δημοσίων Σχέσεων κ. Σοφία Στάμου και κ. Κέλυ Κοζιράκη, οι οποίες επεφύλασσαν και μια έκπληξη στους παριστάμενους ανακοινώνοντας την δωρεά ενός ακόμη σκάφους τύπου Laser για τις ανάγκες των αθλητών.

Τέλος, τυχερή της πίτας ήταν η κ. Χριστίνα Πιτσάκη η οποία παρέλαβε αντί φλουριού, ένα υπέροχο πρωτότυπο διακοσμητικό,  χειροποίητο δημιούργημα της κ. Κατερίνας Καραπιπέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.