Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ανοιξιάτικα Μαθήματα Ανοικτής Θάλασσας

Ανοιξιάτικα Μαθήματα Ανοικτής Θάλασσας

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων (ΙΣΤ.Ο.Σ) προετοιμάζει τον 4ο κύκλο μαθημάτων ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας που θα αρχίσουν στις  3 Απριλίου 2016.

Ο ανοιξιάτικος αυτός κύκλος μαθημάτων θα διαρκέσει περίπου δύο μήνες και περιλαμβάνει θεωρία και 8 ημέρες πρακτικής εξάσκησης με σκάφη του ΙΣΤ.Ο.Σ, με ένα εκ των πρακτικών μαθημάτων να είναι νυχτερινό. Μετά το τέλος των μαθημάτων θα ακολουθήσουν γραπτές και πρακτικές εξετάσεις. Οι υποψήφιοι που θα περάσουν με επιτυχία τις εξετάσεις θα αποκτήσουν δίπλωμα κυβερνήτη.

Τα μαθήματα μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι, άνδρες και γυναίκες, ανεξάρτητα σωματικής διάπλασης και δύναμης, ενώ δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις. Μοναδική προϋπόθεση να είστε άνω των 18 ετών και να γνωρίζετε κολύμβηση.

Αν αγαπάτε τη θάλασσα και θέλετε να διευρύνετε τις θαλασσινές σας δραστηριότητες, αν σας συναρπάζουν τα μυστικά της ναυτικής τέχνης και της ιστιοπλοΐας, αν ονειρεύεστε  να είστε εσείς ο κυβερνήτης ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους (μέχρι 24 μέτρα), εμείς στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων (ΙΣΤ.Ο.Σ) μπορούμε να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού μαθητών, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι προεγγραφές άρχισαν.  

Για περισσότερες πληροφορίες  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επικοινωνούν με την γραμματεία του ΙΣΤ.Ο.Σ (Παρασκευή 14:00 - 18:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00 – 18:00) στο τηλ. 2742 301758 - 27427 72006 ή με τον υπεύθυνο του τμήματος ανοικτής θάλασσας κ. Χρήστο Πανταζή στο τηλ. 6977 484520.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.