Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Πανέτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση



 

 


Πανέτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση

Πανέτοιμοι δήλωσαν οι αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων στο πρώτο αγώνα της χρονιάς  που διοργάνωσε με επιτυχία ο Α.Ι.Ο.Ρίου Ιάσων, το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαρτίου. Ο αγώνας αυτός, με τον τίτλο «Δύναμη στη Διαφορετικότητα», δεν ήταν απλά άλλος ένας διασυλλογικός αγώνας, αλλά ένα test event για τον αγώνα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος ΝΔ Ελλάδος και Ιονίων Νήσων που θα διοργανώσει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου ο ίδιος όμιλος.




Στην κατηγορία των Optimist, που συμμετείχαν 69 αθλητές από ομίλους της Περιφέρειάς μας, τα κορίτσια του ΙΣΤΟΣ δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητας τους, με τη Ματίνα Τσαπάρα να παίρνει  την 1η θέση στη Γενικής Κατάταξης και πρώτη στα κορίτσια και τη Δήμητρα Κοκιούση να ανεβαίνει στη 2η θέση του βάθρου στην κατάταξη των κοριτσιών και την 3η θέση στη Γενική Κατάταξη. Στην ίδια κατηγορία ο 11χρονος Χρήστος Πιτσαδιώτης κατέλαβε την 30η θέση της Γενικής Κατάταξης ενώ ο Γιώργος Λυμπερόπουλος με μόλις ένα χρόνο ενασχόλησης με το άθλημα κατετάγη 32ος!

Στη κατηγορία Laser 4,7 ο Δημήτρης Ζαμάνος κατετάγη 8ος στα αγόρια με τον Χρήστο Πανταζή να ακολουθεί στην 11η θέση και τον Αννίβα Παπακυριάκο στην 14η θέση. Η Άννα Μαρία Βασιλείου δυστυχώς ήταν η άτυχη της αποστολής που λόγω προβλήματος στο σκάφος της δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα.

Τα αποτελέσματα των αθλητών μας είναι σίγουρα η επιβράβευση των προσπαθειών τους  αλλά και της πολύ καλής δουλειάς του προπονητή μας, Γιώργου Γιαβούρογλου, ενώ μας προϊδεάζουν για το τι έχουμε να περιμένουμε στον πολύ σημαντικό αγώνα που ακολουθεί, το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΝΔ Ελλάδος 2016.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.