Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Μεγαλώνει ο "στόλος" του ΙΣΤ.Ο.Σ


Μεγαλώνει ο «στόλος» του ΙΣΤ.Ο.Σ


Με δύο νέα σκάφη εμπλουτίστηκε ο στόλος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων, ανοίγοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στην σύντομη αλλά γεμάτη επιτυχίες ιστορία του.
Στην προσπάθεια του να καλύψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ηλικιακό φάσμα, ο ΙΣΤ.Ο.Σ ενέταξε στο δυναμικό του δύο σκάφη της κατηγορίας 420. Το σκάφος απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 15 ετών και πάνω και είναι ο προθάλαμος του παρόμοιου σκάφους της ολυμπιακής κατηγορίας, του 470. Πρόκειται για το κορυφαίο ιστιοπλοϊκό σκάφος των κατηγοριών ανάπτυξης, ένα σκάφος με πολλές απαιτήσεις από το πλήρωμά του, που αποτελείται από δύο άτομα και χρησιμοποιεί τρία πανιά. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού οι περιφερειακοί όμιλοι που διαθέτουν ομάδες αυτής της κατηγορίας.
 Ήδη η Ράνια με την Αλίκη και ο Δημήτρης με τον Κώστα, έκαναν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε την πρώτη τους γνωριμία με τα νέα σκάφη, υπό την επίβλεψη του εκ των κορυφαίων προπονητών στην κατηγορία των 420, προπονητή μας Γιώργου Γιαβούρογλου. Ενθουσιασμένοι μετά την πρώτη προπόνηση οι 4 αθλητές μας δήλωσαν ότι στόχος τους είναι μέσα στους επόμενους 9 μήνες να είναι πανέτοιμοι για την πρώτη με απαιτήσεις παρουσία τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2016, συνεχίζοντας τις επιτυχίες των αθλητών ΙΣΤ.Ο.Σ της φετινής χρονιάς στις κατηγορίες Optimist και Laser.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.