Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ιστιοπλοϊκές εξορμήσεις για όλους

Ιστιοπλοϊκές εξορμήσεις για όλους

Αγαπάτε τη θάλασσα αλλά δεν σας δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να ταξιδέψετε με ένα ιστιοπλοϊκό; Θέλετε να ζήσετε μαζί με τους φίλους σας ένα Σαββατοκύριακο διαφορετικό από τα συνηθισμένα; Έχετε δίπλωμα skipper αλλά δεν είχατε ποτέ την δυνατότητα να εφαρμόσετε και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις στην πράξη; Θέλετε να εξερευνήσετε τις άγνωστες ακτές του Κορινθιακού και να θαυμάσετε από κοντά τα πάμπολλα δελφίνια του; Θέλετε να προσφέρετε στον εαυτό σας και τους φίλους σας ένα διαφορετικό, πρωτότυπο και οικονομικό δώρο ή bachelor party;

Θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τον συναρπαστικό κόσμο της ιστιοπλοΐας;    

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων στην προσπάθεια του να ικανοποιήσει τις ανάγκες των φίλων της θάλασσας και της ιστιοπλοΐας αλλά και να φέρει σε επαφή περισσότερους ανθρώπους με την ιστιοπλοΐα, διοργανώνει τα Σαββατοκύριακα ημερήσιες εξορμήσεις στον Κορινθιακό. Επικεφαλής των εξορμήσεων αυτών θα είναι έμπειρος skipper και θα γίνονται με σκάφος μήκους 44 ποδών του ΙΣΤ.Ο.Σ, με ορμητήριο τη μαρίνα του Κιάτου. Η διάρκεια κάθε εξόρμησης θα είναι περίπου 8 - 10 ώρες, ανάλογα με τον καιρό.

Για να μάθετε το πρόγραμμα, να δηλώσετε συμμετοχή ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε με τον αντιπρόεδρο του ΙΣΤ.Ο.Σ κ. Χρήστο Πανταζή στο τηλ. 6977 484520.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.