Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Μια διαφορετική πρόταση από τον ΙΣΤΟΣ

Αποκτήστε δίπλωμα κυβερνήτη ιστιοπλοϊκού κάνοντας διακοπές.

Αυτή είναι η διαφορετική πρόταση που κάνει για το φετινό καλοκαίρι ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων (ΙΣΤ.Ο.Σ).

Ένα ιστιοπλοϊκό του ΙΣΤΟΣ θα περιμένει, την πρώτη βδομάδα του Αυγούστου, τους δέκα τυχερούς υποψήφιους κυβερνήτες στο λιμάνι της Λευκάδας. Οι υποψήφιοι θα ‘χουν την ευκαιρία να ζήσουν για μια βδομάδα πάνω στο σκάφος, γνωρίζοντας τις ομορφιές της Λευκάδας και των γύρω νησιών και παράλληλα να κάνουν όλα τα απαραίτητα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, ώστε στο τέλος της να αποκτήσουν, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, δίπλωμα κυβερνήτη ιστιοπλοϊκού (μέχρι 24 μέτρα).
Αυτή τη διαφορετική εμπειρία, που συνδυάζει μαθήματα ιστιοπλοΐας και διακοπές, με κόστος περίπου όσο αυτό της απόκτησης διπλώματος κυβερνήτη, θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μόνο δέκα άτομα, όσα και η δυνατότητα φιλοξενίας των υποψήφιων στο σκάφος του ομίλου.
Για να εκμεταλλευτείτε αυτή την καταπληκτική προσφορά του ΙΣΤΟΣ, να ζήσετε μια βδομάδα πάνω σε ένα ιστιοπλοϊκό, στις θάλασσες του Ιονίου και παράλληλα να αποκτήσετε δίπλωμα κυβερνήτη, επικοινωνήστε έγκαιρα με την γραμματεία του ΙΣΤ.Ο.Σ (Παρασκευή 15:00 - 18:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00 – 18:00) στο τηλ. 2742 301758 - 27427 72006 ή με τον υπεύθυνο του τμήματος ανοικτής θάλασσας κ. Χρήστο Πανταζή στο τηλ. 6977 484520.

Σημ: Λόγω του περιορισμένου αριθμού των υποψήφιων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.