Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Πρωταγωνιστής ο καιρός
Με τον καιρό να παρουσιάζει το Σαββατοκύριακο δύο αντιδιαμετρικά πρόσωπα και να προβληματίζει αθλητές και διοργανωτές, ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας «Παστρικάκεια 2017».
Οι πολύ ισχυροί άνεμοι του Σαββάτου, που ξεπέρναγαν και τα 25 μίλια, δεν επέτρεψαν, για λόγους ασφαλείας των αθλητών, να γίνουν όλες οι προγραμματισμένες κούρσες της ημέρας.  Μεγάλη ήταν όμως και η απογοήτευση αθλητών και διοργανωτών και την Κυριακή, αφού η άπνοια, αυτή τη φορά, δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί ο αγώνας. 
Από τα παιχνίδια του καιρού διασώθηκαν μόνο τα «μεγάλα» σκάφη,  (420 και Yngling) που, από τις 6 προγραμματισμένες κούρσες, κατάφεραν να κάνουν 5, ενώ τα Optimist μόλις 2.
Στα 420, η Δήμητρα Κοκιούση με την Ματίνα Τσαπάρα απέδειξαν την ανοδική τους πορεία και κεφαλαιοποίησαν τις εμπειρίες  του Πανελληνίου παίρνοντας την 4η θέση στις γυναίκες. 
Δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση και για τον Χρήστο Πανταζή στη νέα κατηγορία που αγωνίζεται, τα Laser Radial. Παρά το ότι βαθμολογήθηκε στις 3 από τις 4 κούρσες πήρε την 6η θέση στη κατάταξη των ανδρών.

«Ριγμένοι» της παρέας οι 215 αθλητές των Optimist, που δεν κατάφεραν να κάνουν πάνω από δύο κούρσες, την μία με «θύελλα» και την άλλη με «άπνοια».  Αλλά και αυτές ήταν αρκετές για να πάρει ο Γιώργος Γκιζαριώτης την 9η θέση και να αποδείξει ότι έχει πάρει σοβαρά τη διεκδίκηση του τίτλου των 11χρονων που θα γίνει τον Ιούνιο στον Σχοινιά. Η «άπνοια» της Κυριακής στοίχισε πολλές θέσεις στο Γιώργο Λυμπερόπουλο και το Γιώργο Στριμμένο, που τελικά τερμάτισαν στην 70η και 71η θέση της κατάταξης αντίστοιχα, ενώ λίγο πιο πίσω βρέθηκε ο, άπειρος σε ακραίες συνθήκες, Χρήστος Πιτσαδιώτης.  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.