Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Κλεισθένεια 2017 … ΑυλαίαΚλεισθένεια 2017 … Αυλαία

Με τον καιρό σύμμαχο, τον πρόεδρο της επιτροπής αγώνα (βλέπε Γιώργος Γιαβούρογλου) σε κέφια και τους αθλητές με ανεξάντλητο πάθος για τη νίκη, η πρώτη φετινή διοργάνωση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων έφτασε στο τέλος της. Μετά από 6 κούρσες, οι αθλητές των 7 ομίλων που πήραν μέρος στα ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΑ 2017, πήραν δυνάμεις από το γεύμα που τα μέλη του ΙΣΤΟΣ τους είχαν ετοιμάσει, πριν απολαύσουν τους καρπούς των διήμερων προσπαθειών τους. Την απονομή των επάθλων.
Στη κατάμεστη αίθουσα των εγκαταστάσεων του Ομίλου οι αθλητές παρέλαβαν το κύπελλα τους από τους  κ.κ. Δημήτρη Ζάρκο, πρόεδρο  του ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ», που ήταν και αθλοθέτης του αγώνα και Παναγιώτη Καραχάλιο, αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 
Στην πολυπληθέστερη και φυσικά δυσκολότερη κατηγορία, αυτή των Optimist αγοριών, ο Παναγιώτης Σπανός, από τον Ν.Ο. Άσσου, πήρε τη νίκη με τους «δικούς μας» Γιώργο Γκιζαριώτη και Γιώργο Λυμπερόπουλο, να παίρνουν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Άτυχοι της ομάδας μας ο Γιώργος Στριμμένος, που η τελευταία του κούρσα τον έριξε στην 4η θέση και ο Χρήστος Πιτσαδιώτης που τερμάτισε μόλις εκτός δεκάδας.Ακολούθησε η απονομή στην κατηγορία Optimist κοριτσιών με την Κωνσταντίνα Πολλάτου, του ΝΟ Κεφαλονιάς-Ιθάκης να είναι πρώτη και τις Εύα-Κολέτ-Μαρί Νάου από το ΝΟ Λευκάδας και Ελένη Λίλη από τον ΝΟ Άσσου, να βρίσκονται στις δύο επόμενες θέσεις.

Στην κατηγορία των rookies, δηλαδή των Optimist για παιδιά μέχρι 11 χρόνων, τα κύπελλα πήραν ο Γιώργος Γκιζαριώτης (Ιστ.Ο.Σ) που τερμάτισε πρώτος, ενώ μεγάλη μάχη δόθηκε για τη 2η θέση ανάμεσα στη Μαρκέλλα Τσίνια (ΝΟ Λευκάδας) και τον Ανάργυρο Παπασταμόπουλο (ΝΟ Άσσος) που κατέληξε τελικά στα χέρια της μικρής Λευκαδίτισσας.


Ένας ακόμα δικός μας αθλητής πήρε τη νίκη σε μια δύσκολη κατηγορία, αυτή των Laser 4,7. Είναι ο Χρήστος Πανταζής που τερμάτισε μπροστά από τους Σπύρο Καπίρη του ΝΟ Αμφιθέας και Γιάννη Καραμπίνη από τον ΝΟ Άσσου. Άνιση η μάχη για τη μοναδική κοπέλα της κατηγορίας, τη δική μας Άννα Μαρία Βασιλείου, η οποία διεκδικούσε μέχρι την τελευταία κούρσα την 3η θέση, για να τερματίσει τελικά 4η με μόλις 2 βαθμούς διαφορά από τον τρίτο. Μια θέση πίσω της, στον πρώτο του αγώνα στη κατηγορία αυτή, ο αθλητής του Ιστ.Ο.Σ,  Σωτήρης Κωνσταντινίδης.

ΙστΟΣ έγραφε και το ψηλότερο σκαλί του «βάθρου» στην κατηγορία Laser Radial, με τον Παναγιώτη Καραπιπέρη που συμμετείχε με το σκάφος της ¨ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ" να ανεβαίνει σε αυτό και τους Παναγιώτη Τουμπανιάρη (ΝΟ Αλεποχωρίου) και Γιώργο Καραμπίνη (ΝΟ Άσσου) να μοιράζονται τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Στην 4η θέση ένας ακόμα αθλητής του Ιστ.Ο.Σ ο Παναγιώτης Αθανασίου. 

Η Αυλαία έπεσε με δύο ειδικές απονομές που έγιναν από τον κ. Γιώργο Γιαβούρογλου. Ήταν η απονομή στην αθλήτρια των Special Olympics Παρασκευούλα Μπεκιαρίδη και τον μικρότερο αθλητή του αγώνα, τον 9χρονο Αλέξανδρο Γκαμπρίλι του Ν.Ο. Λευκάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.