Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Ανοικτή Θάλασσα: Νέος κύκλος εκπαίδευσης κυβερνητώνΑνοικτή Θάλασσα: Νέος κύκλος εκπαίδευσης κυβερνητών

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων (ΙΣΤ.Ο.Σ) προετοιμάζει νέο κύκλο εκπαίδευσης για κυβερνήτες σκαφών ανοιχτής θάλασσας, που θα αρχίσει στις  5 Μαρτίου 2017.

Ο κύκλος εκπαίδευσης διαρκεί περίπου δύο μήνες και περιλαμβάνει θεωρία και 8 ημέρες πρακτικής εξάσκησης με σκάφη του ΙΣΤ.Ο.Σ, με ένα εκ των πρακτικών μαθημάτων να είναι νυχτερινό. Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικού κύκλου ακολουθούν γραπτές και πρακτικές εξετάσεις. Οι υποψήφιοι που θα περάσουν με επιτυχία τις εξετάσεις θα αποκτήσουν δίπλωμα κυβερνήτη.

Δίπλωμα κυβερνήτη ιστιοπλοϊκού σκάφους (έως 24 μέτρα) μπορούν να αποκτήσουν όλοι, άνδρες και γυναίκες, ανεξάρτητα σωματικής διάπλασης και δύναμης, ενώ δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις. Μοναδική προϋπόθεση να είναι άνω των 18 ετών και να γνωρίζουν κολύμβηση.

Αν αγαπάτε τη θάλασσα και θέλετε να διευρύνετε τις θαλασσινές σας δραστηριότητες, αν σας συναρπάζουν τα μυστικά της ναυτικής τέχνης και της ιστιοπλοΐας, αν ονειρεύεστε  να είστε εσείς ο κυβερνήτης ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους, εμείς στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων (ΙΣΤ.Ο.Σ) μπορούμε να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού μαθητών, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι προεγγραφές άρχισαν.  

Για περισσότερες πληροφορίες  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επικοινωνούν με την γραμματεία του ΙΣΤ.Ο.Σ (Παρασκευή 14:00 - 17:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00 – 17:00) στο τηλ. 2742 301758 ή με τον υπεύθυνο του τμήματος ανοικτής θάλασσας κ. Χρήστο Πανταζή στο τηλ: 6977 484520.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.