Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Πρωτοχρονιάτικη Πίτα Ιστ.Ο.Σ

Το πολιτιστικό κέντρο Κιάτου φιλοξένησε φέτος τα μέλη, τους αθλητές και τους φίλους του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.


Όσην ώρα οι παρευρισκόμενοι απολάμβαναν τον καφέ και τις λιχουδιές, που είχαν ετοιμάσει τα μέλη μας, οι αθλητές του Ομίλου Άννα – Μαρία Βασιλείου και Σωτήρης Κωνσταντινίδης τους διασκέδαζαν με μελωδίες στο πιάνο και το ακορντεόν. Ακολούθησε η παρουσίαση του έργου και των δράσεων του Ομίλου καθώς και ο απολογισμός των αγωνιστικών επιτυχιών των αθλητών του από τον Πρόεδρο, Διονύση Καραπιπέρη.


Στη συνέχεια η προπονήτρια της κολύμβησης, Έυη Τριανταφύλλου, απένειμε αναμνηστικά διπλώματα στους μικρούς κολυμβητές της περσινής περιόδου.


Σειρά πήραν ο προπονητής μας Γιώργος Γιαβούρογλου και η εκπρόσωπος του μεγάλου μας χορηγού, της Ολυμπίας Οδού, Σοφία Στάμου οι οποίοι βράβευσαν τους αθλητές που διακρίθηκαν στους πανελλήνιους, περιφερειακούς και διασυλλογικούς αγώνες της περσινής χρονιάς.    


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη κοπή της πίτας και την «γοργόνα» Έλενα Πετούμενου να κερδίζει το «φλουρί» που φέτος ήταν ένα καράβι, δημιούργημα της κας Κατερίνας Καραπιπέρη.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.